Zanimljivosti

Tužna životna priča Marije iz Žikine dinastije- Radi ljubavi ostavila sve, napustila Srbiju i odrekla se glume ZAUVIJEK- umrla sama na ulici

Ona je rođena u Beogradu i sa samo 14 godina popularna je bila i to radi uloge koju je Marija tada tumačila. Ona je bila u osam epizda serijala Zikina dinastija a imala je dosta drugih manjih uloga te je početkom 90-tih koje su bile jako burne na našim prostorima odlučila sve ostaviti i preselila se u London. Tamo je radila kao novinarka ali nakon završenog fakulteta udala se u London.

Ona je tu živjela preko 30 godina. Ono što joj je najteže bilo jeste sto nije imala informacije o tome šta se to dešava u njenoj zemlji i onda je tada morala da zivi u mraku a onda je dobial vijest da joj je majka umrla od mozdanog udara. Onda nakon toga se preselila u Atinu gdje je trebala da bude u sledećem nastavku Zikine dinastije.

Međutim, cijelu ekipu iznenadila je vijest da je glumica doživjela veliku tragediju a nakon toga je iznenada preminula u Grčkoj u 57. godini života, na isti način kao i njezina majka, pa se tada odustalo od cjelokupnog koncepta snimanja. Mnogi fanovi su tada ostali zatečeni informacijama koje su plasirane u medije i uslijedila je tuga zbog prekida snimanja, međutim, imali su razumjevanja i shvataju da je situacija bila izuzetno kompleksna.

Ali cijela ekipa ostaje u šoku kada su saznali da je glumica doživjela veliku tragediju a nakon toga i umire u Grčkoj u 57-oj godini kao i njena majka i onda se odustalo od cijelog koncepta snimanja jer to nije bilo to bez nje.

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM