Zanimljivosti

Teško mi je- na ivici sam bankrota! SVE ŠOKIRALA SA SVOJIM IZJAVOM- Ovo je stanje njenih finansija, kćerkama i odnosu sa suprugom! (FOTO)

Ona je naša poznata dama, koju svi znaju kao loto djevojku Suzana Mančić koja kaže da nema namjeru da slavi ni ti jedan dan kao ni ti Dan zaljubljenih jer se mnogo potrošila na rođendan supruga u imendan. Ona se vratila iz Atine gdje je njen novi suprug Simeon Ocomokos. Sada je rekal da za Valentinovo ne vraća se u Atinu da da će biti sama jer se mnogo potrošila i ne može da priušti sebi još jedan poklon jer je ivici bankrota. U Grčkoj se provodila i nije imala obaveza a godinama je samohrana majka i to je jasno svima.

Ja sam godinama samohrana majka ali to nije strašno kada se pogleda moj finansijski status jer sam uvijek bila jako uspješna i iamal sam dovoljno novca za lagan zivot. Pitanje egzistencije se postavlja majkama koje nemaju ni krov nad glavom a ni pomoć od oca djeteta.


Ona je rekla da niko ne treba olako da se odluči na razvod jer je svjesna da ljubav prođe i nekada u vezi pravi loša procjena ali po njoj se ne odustaje tako lako od braka posebno ako su tu i djeca. U jednom trenutku se mora donijeti odluka koja nije lagana ni za koga. Svaka majka bi uradila sve najbolje svojoj djeci.

 

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM