Zanimljivosti

Sin Biljane Jevtić sa samo jednom rečenicom otkrio porodične odnose- Bez imalo stida i zadržavanja ovo je majci javno poručio (FOTO)

Kao što ste mogli da vidite po naslovu danas govorimo o nekim raznim novostima koje su sa javne scene a kako ste i sami mogli da zaključite po naslovu govorimo o Biljani Jevtić. Ona je neko ko je jako popularan sa naše estrade a sadruge strane neko je i ko sa nekom malo sitnicom privuče pažnju na sebe.

Ono što je blisko povezano jeste da je ona u braku sa Acom Ilićem sa kojim ima sina Ivana koji je sada odrastao čovjek a baš kao i njegovi drugari jako puno provodi vremena na društvenim mrežama. Naime on je neko ko je inače u fokusu medija pa je njegovo obrazovanje bilo u samom centru pa pored toga govorilo se dosta i o odnosu sa roditeljima. OBOJE su se trudili da pokažu da je Ivan jako privrženm roditeljima i njihovom načinu zivotu ali se poslije ispostavilo da to nije tako i da je svoj put pronašao a da nikada nije mario za oceve zelje.

On je mladi čovjek koji cijeli svoj put krči samostalno a svi koji ga znaju znaju da je on dečko koji je dzentlimenski nastrojen. On je na društvenim mrežama jako često pa i kači slike sa roditeljima i samim tim nikada se nije stidio da pokaže kako sa ocem na vačeru nastupa a sada je podijelio i sliku sa BILJANINOG rođendana a pored toga napisao je: “Srećan mi mami rođendan.” a povodom svega toga slavilo se u jednom restoranu.

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM