Zanimljivosti

Sanja Kužet se pojavila cijela u lateksu: Voditeljica se oslikala svaka linija tijela a kada se tek okrenula- Muškarci poludjeli, jedva se obuzdali (FOTO)

Kada se govori o Sanji Kužet jasno je da je ona ona voditeljica koja svaki dan sve više i više dobija pažnju i skreće pažnju na sebe a na osnovu svog izgleda ali i raznih odjevnih kombinacija. Ona vodi trenutno jedno od najgledanijih emsiija a to je poznato muzičko takmičenje Zvezde Granda koe joj je bila jako dobro reklama.

Kako ste mogli da vidite pojavio se jedan snimak koji je probudio tazličite komentare i neki smatraju da je ona toliko zgodna žena da može sebi da priušti da joj se svaki dio tijela ocrta dok drugi govore da joj ovo ne treba i da je zaista previše za sve i televiziju. Sada vi nama pišite vaše mišljenje o svemu ovome? Voditeljica Sanja Kužet ne želi da gleda komentare jer nikada do sada se nije oglašavala povodom svega toga. Najgori komentar koji bi mogao da se vidi to je komentar o njenom stajlingu. Jasno je svima da ona ima mnogo samopouzdanja.

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM