Zanimljivosti

Ovakav haos se ne pamti u emisiji- Tanja Savić poludila, napala Žiku pa mu odgovorila! OVAJ momenat će se pamtiti i prepričavati (FOTO)

Svi znaju Žiku Jakšiča a on je inače poznati producent i sam je bio začetnik Zvezde Granda a sada ga mozemo gledati kao voditelj emisije “Nikad nije kasno” On je tokom zivota imao dva braka i iz ta dva braka dva sina. Druga supruga mu je poznata voditeljica Dajana Paunović te dosta ljudi za nju zna. Oženio je 2010 godine a skupa su sedam godina bili.

Danas naša tema je Tanja Savić koja je karijeru počela da gradi i u Zvezdama Granda a nedavno je ona i bila gost kod Zike u emisiji Nikad nije kasno te je govorila kako je to izgledalo njeno prvo pojavljivanje na audiciji ali njena tema je bila i razvod od Dušana.

Ona se pojavljuje 2004 godine i to u Požarevcu a tada je bila malena uplašena djevojčica. Saša i ja smo jako iznenađeni bili a nakon toga se pojavljuje i Zvezde Granda. Sve je bolja i bolaj od nastupa do nastupa bila.

Ali Žika nije mogao da ne da komentar koliko se Tanja promijenila pa je i sam prokomentarisao: “Od jako stidljive žene postala si prava žena. Sada izgledaš zaista bolje nego ikada. Zatvorila si mnoge krugove i udala si se te iz tog braka dvoje djece a Tanja je tada dodala: “I razvela sam se ali ne svojom voljom. Mislila sam da je to ljubav za cijeli život.”

Onda je Žika dao komentar:

“I ja sam to mislio i prvi i drugi put ali je drugacije bilo.”

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM