Zanimljivosti

“OSTALA SAM BEZ KINTE!” Jovana Jeremić dala 200 hiljada evra za stan na Dorćolu, ali NE MOŽE DA SE USELI

Jovana Jeremić nedavno je kupila stan na Dorćolu, koji je platila neverovatnih 200.000 evra.

Prema pisanjima domaćih medija, voditeljka je ovoliki novac dala za 54 kvadrata, pa sad navodno nema novca kako bi stan opremila i uselila se sa ćerkom Leom.

– Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka – počinje izvor.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana
– Sa useljenjem je stala jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju. Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila – završava izvor.

I sama Jeremićeva je priznala da će stan urediti na kompenzaciju, jer je svu ušteđevinu dala na stan u strogom centru prestonice.

Jovana Jeremić
Foto: Srbija Danas
– To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte – rekla je Jovana.

– Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilija – bez zadrške je rekla Jeremićeva za Alo!.

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM