Zanimljivosti

‘ON JE ZALJUBLJEN SAMO U SEBE I U SVOJ EGO’ Ana se ne zaustavlja, urnisala Zvezdana, ponovo potkačila Moku, ali i priznala da li bi mu ikada oprostila izdaju

Bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana, prvi put javno govorila je o iskustvu koje je preživela od strane kako sama kaže, najboljeg prijatelja, supruga i nekoga kome je bila verna 15 godina.

Za televiziju Pink i emisiju ‘Premijera’, progovorila je o svojim emocijama, ljubavi i boli koju je doživela od Slavnića ali i svemu što je čeka nakon javne prevare.

Ana nije želela da priča o deci, ali je istakla da će ih od svega ovoga zaštiti.

Deca me sada ništa ne pitaju, samo su uz mene i to je najvažnije. Pričaćemo kada sve prođe. Čovek koga ja sada gledam je neko drugi. Ne želim da pričam o deci – kratko je izjavila Ana.
Takođe, Ana je prokomentarisala njihovu zajednicu za koju se potencira da nije bračna, ali i ponovo potkačila sada već bivšeg svekra, Moku Slavnića.

 

Meni taj papir kako on kaže nije bitan., Jedina razlika u braku i vanbračnoj zhajednici je samo pravna forma. Sve što on kaže neka stoji iza svojih reči, kao što i ja stojim iza svojih. Njegov otac je istakao da on mene nije prevario, u redu je, svaki roditelj treba da stane uz svoje dete i ja sam majka i roditelj. Ja sam majka koja bi sve uradila za svoju decu, volim ih bezuslovno, što po Frojdu, majčinska ljubav jedino i jeste bezuslovna, a ne očeva, tako da… – rekla je Ana.
pink.rs

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM