Zanimljivosti

Neviđen skandal u Zvezdama Granda: Darko Lazić prevario Sašu Popovića! On za mene više ne postoji, nemojte da ga spominjete! (FOTO)

Darko Lazić je jedan od mladih pjevača koji je imao zaista uspješnu karijeru kada je počinjao kao učesnik Zvezde Granda. Tada je bio na samom vrhuncu i zaista uspješan je bio.

U to vrijeme kada se tek pojavio na sceni je bio jako simpatičan dečko koji je sa svojim ponašanjem osvajao mnoga srca i dosta fanova je dobio za jako kratko vrijeme. Njegova karijera je odmah krenula uzlaznom putanjem ali se dešava da poslije se odaje alkoholu, opijatima te radi toga je zaostajao sve više u poslu i to nije bilo isto ko kad se tek pojavio.

Kakos u mediji saznali on je tada se uvalio u velike dugove, zaista veliki problem je imao a nije znao ni ti sam kako da se iz toga isčupa.

U tom trenutku se dešava da su ga svi prijatelji napustili jer je on počeo da se ponaša sasvim drugačije od onog kako su oni očekivali. Naime on je htio da razgovara tada sa svima ali samo u slučaju ako je njemu nešto bilo potrebno dok u trenutcima kada treba nekome drugom njega nema.

Iako zvuči nevjerovatno i Saša je sada na listi izigranih od strane Darka te moze se vidjeti da mu niej baš svejedno.

Naime on ga je jedno vrimeem dovodio kao gostujućeg mentora. Naime u tom trenutku kada je nastupala nejgova takmičarka Sanela, Darka u tim trenutcima nije bilo ni na mapi i svi su se pitali kako je moguće da Saša toleriše to ponašanje.

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM