Nekategorizirano

Najteži dani u domu Milana Kalinića i njegove supruge: “Kada dobiješ vijest da te supruga vara sa vlasnikom kluba, svijet ti staje.” (FOTO)

Dugo godina brak Milana Kalinića je bio opisan sa velikim brojekm skandala a u nekim trenutcima lijep, savršen, poseban, jedan u milion, sve dok se u javnosti nije javila vijest da je glumca i poznatog voditelja supruga prevarila sa vlasnikom kluba u Beogradu. Sve lijepe priče o glumčevom odnosu su tada pale u vodu i niko niejmogao da vjeurje da se ovo dešava. Neki su vjerovali da su ovo natpisi i špekulacije da bi se razorio Milanov i SANDRIN BRAK ALI SE TO nije desilo. Njih dvoje su nedavno obilježili 16 godina braka a ova trzavica u braku ni prva ni poslednja nije.

“Bilo je naravno i dosta velikih skandala ali i radi mnogo lijepih stvari koje su nam se desilo sve bi ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je tvrdio da je brak jedna vrsta nenormalne pojave. Isto to govorim i danas ali je mnogo toga na što smo naučeni. Naravno da ne idemo ulicom goli jer smo naučeni da to ne treba da se radi ali je to našim pretcima normalno bilo. Kada posmatraš brak jasno je da to muškarcima niej nešto blisko.”

Sada su proslavili 16 godina braka i vidno nikad sretniji i zadovoljniji!

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM