Zanimljivosti

Majka Duška Tošića je sada rekla svoje: Nakon svega ovo je njeno mišljenje o snajki Jeleni! “Razvod se mora…” (FOTO)

O pjevačici Jeleni Karleuši kao i o njenom suprugu Dušku se govori mjesecima pogotov kada su počeli da govore da se dešava proces razvoda a kako je sudeći prema Duškovom advokatu Jelena tvrdi da nije dobila nikakav zahtjev. Sama pjevačica je prije nekoliko mjeseci na jednom postu na Instagramu obavjestila sve fanove da su ona i njen suprug odlučili da se sporazumno razvedu.

Ali sada i dalje žive pod istim krovom i to radi kćerki Nike i Atine a čini se da je ovaj put njihov brak došao do kraja te da par nije mogao da prevlada krizu koja se desila tačno sada prije godinu dana.

Ono o čemu javnost mnogo interesuje jeste kakvo je to mišljenje Duškove sestre i majke koje su bliske i dalje sa svojom snajkom Jelenom. Za Duškovu majku se zna da je ona i dalje u rodnom selu Kolovrat koji se nalazi u blizini Zrenjanina te se zna da su Duška, u jednom periodu njegovo zivota ostavili u dom za nezbrinutu djecu jer jednosracno su bili jako siromašni i on je u sklopu internata se školovao i tako je postao i fudbaler.

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM