Life StyleZanimljivosti

Jelena Iz Beograda I Mihael Iz Osijeka. “Vereni Smo. Zavoleo Me Je, Zavoleo Je I Prihvatio I Moju Decu”. (FOTO)

Jelena iz Beograda i Mihael iz Osijeka su odličan primer da ljubav nema prepreke. Postavili su visoke standarde u ljubavi, koje verovatno mnogi ne mogu preskočiti a kada pročitate njihovu priču, biće vam jasno zašto.

“Ja sam Jelena iz Beograda??, on Mihael iz Osijeka??. Slučajno smo se upoznali, započeli priču i nismo ni slutili gde to može odvesti. Ja sam razvedena, imam tri devojčice koje su mi bile jedini izvor snage u prošlosti. Porođaj sa bliznakinjama sam jedva preživela, otvarana četiri puta, ostala bez svih organa, dva dana oživljavana iznova i iznova… i preživela. Zato, kada sam saznala za prevare bivšeg muža, znala sam da moram dalje, da sam preživela sa razlogom, zbog njih tri… Ispod mog osmeha se nije video pakao koji prolazim.
Mihael je imao dugu vezu iz koje nije umeo da izađe na vreme dok to nije ostavilo posledice na njegov psihosocijalni život.
I u tom haosu koji smo živeli, mi smo se prepoznali, čuli, osetili ono drugo, jednostavno kliknuli. Emocije su došle same po sebi i krenulo je naše putovanje od 172 km i jednom granicom između.

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM