Nekategorizirano

Filip ih je ponovo spojio: Boba Živojinović i bivša supruga Zorica sretni kao prvog dana, srce ne može da bira. OVO je njihova nova zajednička slika (FOTO)

Ono što se zna jeste da je brak Bobe i Zorice bio takav da nije trajao dugo a ono o čemu se malo zna jeste da se i ranijih godina govorilo da su se bivši feniser i njegova supruga jako voljeli. Skladan i dobar odnos su imali jedno vrijeme ali kada se rodio sin Filip shvatili su da je razlika među njima jako velika i da je sada došlo vrijeme na razlaz.

To bi je bio način da se njihova veza počne a i nakon toga brak a da su supružnici jako povezani bili svjedoči i slika koja je nastala kada je Zorica izlazila iz porodilišta a tada je sa njom bio i Boba i tu su pozirali. Mogni znaju da je teniser isticao da mu je Zorica sa vijest da je u drugom stanju taj period učinila lijepim jer je imao težak životni period kada je ostao bez oca. On ne krije da su razne situacije sa prvom suprugu dovelo do toga da se njegov život promijeni iz korijena-

Desila se situacija da sam sa Zoricom, Filipovom majkom otišao u kino a ona je od tate dobila Fiću te auto nije htjelo da upali. Ja sam gurao auto i onda sam rekao da stane. Ušao u autu i isčupao sam sve kablove i rekao sam sebi da to više neće biti moj život i od tada sve počinje. To je bila 1984 godine i tada kreću moji uspjesi.

 

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM