Zanimljivosti

DETALJI PRIVOĐENJA MIRNESE: NJEMAČKA POLICIJA JE PRIVELA NA AERODROMU. POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Mirnesa S, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion eura, lišena je slobode je na aerodromu u Štutgartu. Kako dalje navode njemački mediji, Mirnesa je preko advokata dogovorila da će se predati, i to se dogodilo sinoć u 19:45.

Obruč se stezao oko milionskog lopova Mirnesa S. (42) sve dok pritisak nije postao prevelik. Prema informacijama BILD-a, najtraženija žena u Njemačkoj uhapšena je u utorak ujutro na aerodromu u Štutgartu.

Fotograf Sascha Baumann zabilježila je prvi fotografiju najtraženije osobe u Njemačkoj, Mirnese Beslić iz Bosne i Hercegovine. Njemački Bild javlja da se obruč stezao svakim danom sve više i da je na kraju rezultirao hapšenjem 42-godišnje državljanke BiH čije puno ime i prezime je Mirnesa Bešlić porijeklom iz Busovače.

Prema prvim informacijama, ona je uhapšena danas na aerodromu i izgledala je znatno drugačije od fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Mirnesa S, poznata i kao Miki, sumnjiči se da je ukrala više od milion eura iz kompanije za transport novca u Stuttgartu. Nakon nevjerovatne pljačke izgubio joj se gubi svaki trag.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Povezani Članci

Porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače. Roditelji su njen navodno odrekli, a djevojački se prezivala Bešlić.

Bavila se raznim poslovima, ima OnlyFans profil. Jedno vrijeme radila je i kao konobarica u Stuttgartu. Nakon objave njene slike u njemačkim medijima, otkriven i Instagram profil Mirnese.

U razotkrivanju njenog identiteta ključan je bio njezin Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odjeću.

Mirnesa S.je imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. Još uvijek nije objašnjeno na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac.Ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje

Pogledajte mjesto gdje je Mirnesa izvela plačku stoljeća

@crnahronikainfoMjesto gdje je Mirnesa izvršila pljačku stoljeća

♬ original sound – CRNA Hronika

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM