PodrinjeSrebrenica

Bespravno useljenje u stan u Potočarima, policija intervenisala i “izvela” deložaciju

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 06.12.2022. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela (u Vlasenici, Srebrenici i dva u Zvorniku), jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda u Milićima. Zanimljivo krivično djelo dogodilo se u naselju Potočari na području opštine Srebrenica, a iz Policijske uprave Zvornik su o tome saopštili:

Policijskoj stanici Srebrenica je 06.12.2022. godine oko 13,40 časova lice N.M., vlasnik stana u mjestu Potočari, prijavilo nepoznato lice zbog protivpravnog useljenja u isti. Policijski službenici PS Srebrenica su postupili po navedenoj prijavi, te na licu mjesta zatekli lice M.M., koje je po naređenju policijskih službenika napustilo bespravno useljen stan.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, Područna kancelarija Srebrenica, koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Protivpravno useljenje“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o osobama ženskog pola učesnicama ovog događaja.

Izvor: zvornicki.ba

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM