VijestiBosna i Hercegovina

Vukanović: Ono smeće Šmit neka ide u Njemačku i broji tamo glasove (VIDEO)

Nebojša Vukanović govorio je sinoć na protestu opozicje u Banjaluci. U jednom trenutku Kristijana Šmita nazvao je smećem što svakako može ukazati na to da opozicija više nema podršku stranaca.

“Hvala vam Banjaluko za svaki glas. Nikada vas neću iznevjeriti. Ovo će biti druga borba, ali će svaki građanin biti uspravan i slobodan. Da su malo kraduckali pa da vas tolerišemo, ali ovo je prešlo sve granice. Ako budu brojali još dva dana, bojim se prestiće me Nešić i Selak. Nema više nikakvog smisla”, rekao je Vukanović.

Potom je izvrijeđao visokog predstavnika u BiH i poručio: “Neće nama stranci krojiti sudbinu”.

-Vidite kako ćuti visoki predstavnik i Twiter nalozi stranih ambasada. Šmit je rekao da je bilo malih nepravilnosti. Vidite kako ćute. On njima odgovara, rekao je Vukanović.

Imao je poruku za vlast.

“Sjetio sam se vladike Joanikija kada su ga pustili iz zatvora i rekao ‘veliko je zlo protiv nas, ali i mi smo se vjekovima spremali i neće biti stajanja. Neće biti zastoja dok ne oslobodimo RS. Borit ćemo se blokadom puteva, autoputeva, građanskom neposlušnoću. Neće znati gdje ću zanoćiti, gdje ću biti ujutro. Spremna sam biti 30 dana u pritvoru“, poručio je Vukanović.

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM