Bosna i HercegovinaVijesti

Saznajte kakav kraj čeka Milorada Dodika ! Dodik će završiti…

Dodik će završiti u Mađarskoj, a kada padne Orban – moraće ići malo sjeveroistočnije! Dodik je u vrijeme kada se Biljana Plavšić obračunavala s Krajišnikom bio izbor Zapada, kaže beogradski novinar Zoran Ostojić.
– Dodik će završiti kao Nikola Gruevski, u Mađarskoj – Kazao je Ostojić, gostujući u TV fejs.

On je ustvrdio da Dodiku nije lako, ide, kako je naveo, putem kojim nema povratka!

“Dodikova faza ustavobraniteljstva je šega, šala i komika i da branim interes Srbije”, kazao je Ostojić, navodeći da Dodik braneći nacionalne interese Srba ugrožava Srbiju

“Eskobar je rekao Dodiku: “Ja sam te doveo na vlast i ja ću te skinuti!” Dodik je u vrijeme kada se Biljana Plavšić obračunavala s Krajišnikom bio izbor Zapada! Dodik će završiti kao Nikola Gruevski”, kazao je Ostojić, navodeći da Dodik ima šansu da ponovo odigra na prvobitne prozapadne pozicije!

“Dodik zna da ga Vučić ne može skinuti prije izbora u Srbiji! Sumnjam da Dodik ima bolje veze s Putinom od Vučića! Putinov interes je nekakav entitet Donbasa u Ukrajini! Moraće biti protiv toga da Dodik razvali Bosnu! To da ne ruši Ustav i da brani Dejton mu je Putin rekao! Dodik nema mandat Beograda, ali možda ima mandat Moskve! Ako ima mandat Moskve, mora znati da ga Moskva može prodati”, kazao je između ostalog Ostojić u emisiji TV fejs.

Izvor: Rtvbn.com

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM