MilićiPodrinje

Milići: Uhapšena tri lica zbog napada na policajce !

Juče oko ponoći policija u Milićima je lišila slobode tri lica U.K., U.K. i Lj.B., svi iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela napad na službeno lice prilikom vršenja službene radnje i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

Prema saopštenju Policijske uprave Zvornik , policija u Milićima je oko 00,15 časova izvršila zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke „Polo“ i kod vozača inicijala U.K. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u iznosu od 2,42 g/kg. Prilikom lišavanja slobode navedenog lica, policijski službenici su naišli na otpor, kako vozača, tako i suvozača U.K. i putnika Lj.B., kojom prilikom je policijski službenik PS Milići zadobio tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Izvještaje o počinjenim krivičnim djelima „Napad na službeno lice prilikom vršenja službene radnje“ i „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“.

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM