BratunacPodrinje

Nakon što je pretučen načelnik Bratunca – uhapšeno više osoba

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su jučer napale načelnika opštine Bratunac Srđana Rankića.

U Policijskoj upravi Zvornik rekli su da su uhapsili N.M. iz Bratunca zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“, a G.S. i N.M iz Srebrenice zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, javlja Srpskainfo

“Policija je izašla na lice mjesta po prijavi S.R. od istog dana u 11.40 časova, da su ga N.M. iz Bratunca, G.S. i N.M. iz Srebrenice fizički napali u ugostiteljskom objektu u Bratuncu, te tom prilikom oštetili mobilni telefon Ž.D. iz Bratunca”, rekli su PU Zvornik.

Nakon toga je S.R. se radi ukazivanja ljekarske pomoći javio u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje se tom prilikom doktor nije mogao izjasniti o stepenu povreda, a nakon čega je povrijeđeni pušten na kućno liječenje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je saopštio da se nakon preduzimanja svih mjera i radnji i dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Ugrožavanje sigurnosti“, „Tjelesna povreda“ i Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Edin.R

08.10.1987 Srebrenica Minnesota USA - Moje Podrinje, moj zavičaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button

SVIĐA VAM SE OBJAVA? PODRŽITE NAŠ RAD LAJKOM